Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

#Selfie69 (2016), film Românesc online în Română

#Selfie69 (2016), film Românesc online în Română

Selfie 69 (original title)    16 September 2016 (Romania)

PG-13 1h 56min ActionAcțiuneComedieComedyFilme 2016Filme ActiuneFilme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanestiRomanceRomantic

7,2
IMDB: 7,2/10 716 votes

,

, ,

1 nomination.

Romania

7341

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
#Selfie69 (2016), film Românesc online în Română
Votează 8 (100%) 1 voturi

#Selfie69, film Românesc online în Română

Ce se întâmplă când mixezi pragmatica filosofie de viață a lui „born-to-porn” cu mood-ul poetic al lui „made-for-loving-you”? Îți rezultă o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate și umor.
#selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Poate dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, trei grații bune și nebune, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?!
Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau! Și, dacă se lasă și cu finalizare (aka căsătorie), asta rămâne de văzut.
Apariția unor personaje insolite precum Femeia Bilă, Gulie sau Elvis vor aduce un plus de adrenalină gangsta-style!
Astfel, cei trei „masculi feroce”, Magi (Vlad Logigan), Alex Călin (Brain) și Levent Sali (Mihai) vor ajunge în vizorul unei periculoase rețele de traficanți de carne vie a cărei Șefă Supremă este interpretată de legendara Maia Morgenstern, într-un rol provocator și atipic pentru prestigioasa ei carieră.
O comedie indecent de romantică și feelingos de sexy, #selfie69 este sequelul succesului de public  #selfie, cel mai bine vândut film românesc al anului 2014.

Urmareste online filmul Românesc #Selfie69, film Românesc online în Română. Vizionare placuta!

4,287 total views, 1 views today

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close